Encamp

Taller integeneracional per conèixer l'aplicació Uclic

Aquesta és la primera de les tres sessions

Taller intergeneracional entre joves i gent gran d'EncampComú Encamp

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera sessió del taller pràctic intergeneracional entre joves i gent gran d'Encamp per conèixer l'aplicació mòbil de l'Uclic ha tingut lloc aquesta tarda al Cafè del Poble.

L’activitat s’ha promogut des del comú d’Encamp amb la voluntat de facilitarl'accés tant del servei de transport a la demanda com de l'aplicació a tots els

ciutadans i, alhora, fomentar una activitat conjunta entre els dos col·lectius fentque convisquin i comparteixin impressions.

La iniciativa compta amb tres sessions, la d'avui i dues més que es faranal Punt d’Informació Juvenil d’Encamp els dies 17 i 31 de maig, a les 15 hores. El tallerés gratuït i encara es poden fer les inscripcions prèvies a La Valireta o trucant al731 670.

Durant l’activitat, primer s’ha projectat un vídeo explicatiu sobre el servei del’Uclic. Els joves de l’Espai Jove de la parròquia han ensenyat a lagent gran a utilitzar la plataforma mostrant-los les diferents possibilitats i funcionalitats que ofereix, com la reserva en línia, que es pot fer de forma directades del mòbil.

tracking