Representació teatral a càrrec dels padrins a Andoflora

El grup interpretarà l’obra ‘Un assassinat a la flor de la vida’

Grup de teatre dels padrins.EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El grup de teatre de la gent gran de la Massana representa aquest cap de setmana, en el marc d’Andoflora, la fira de la flor i la planta, la comèdia Un assassinat a la flor de la vida, segons va informar ahir el comú en un comunicat. L’obra s’estrenarà divendres a les nou de la nit i dissabte a les sis de la tarda. Les entrades tenen un preu general de tres euros. Per adquirir-les cal posar-se en contacte amb el comú trucant al número de telèfon 364 555.

El guió i direcció de la peça és de Fran Doonan, resident al Principat, i hi participen dotze artistes: Estrella Alvite, Laura Rosado, Pilar Pérez, Isabel Lozano, Mariona González, Xavier Vallejo, Isabel Capellan, Goyo Cerviño, Joan Coscollola, Patricia Calvo, Salvi Muñoz i Mari Carmen Martín. L’obra compta amb la col·laboració dels joves actors del Teen Project Tommy Gea, Chloe Ruiz, Ona Fernández, Anaïs Pla i Julen Santiago.

Fonts de la corporació massanenca van assegurar que el grup de teatre de la gent gran de la Massana s’ha guanyat un públic incondicional, que no es perd cap de les divertides funcions de la companyia. La darrera representació va ser per Nadal.

Andoflora tindrà lloc de divendres a diumenge vinent. El programa d’activitats inclourà concursos, exposició d’instal·lacions florals urbanes i activitats culturals, com ara espectacles teatrals i de dansa.

tracking