El Fes Tac obre la convocatòria a companyies andorranes

Les propostes es podran enviar al correu infofestac@gmail.com

Roda de premsa sobre el festival, ahir.COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Fes Tac, el festival de teatre al carrer de Sant Julià de Lòria, va obrir ahir la convocatòria perquè companyies andorranes presentin la candidatura per participar en l’esdeveniment, que tindrà lloc del 6 al 8 d’octubre. El festival tindrà com a escenaris els carrers i places del centre del poble i està dotat amb un pressupost de 22.500 euros, finançat pel comú lauredià, el Govern i patrocinadors privats. Les companyies disposen d’un mes per presentar les seves propostes. Ho poden fer enviant un correu a infofestac@gmail.com.

El festival tindrà una novetat destacada: la direcció artística l’assumirà Sergi Vallès, que substitueix Juanma Casero. La proposta vol continuar posicionant Sant Julià com a referent nacional en teatre. “Estem convençuts d’aquest projecte, que porta el teatre a diversos indrets de la parròquia. El que volem és que aquell cap de setmana la gent baixi a Sant Julià”, va afirmar ahir en roda de premsa la consellera de Cultura, Sonia Carrillo.

El Fes Tac vol ser un espai d’exhibició en l’àmbit de les arts escèniques i la música. La seva programació està adreçada al públic familiar, infantil i adult i hi haurà espectacles de petit, mitjà i gran format i espectacles itinerants. De moment l’organització ja ha rebut propostes de diversos països europeus, a què caldra sumar les que facin les companyies del país.

tracking