Més de 3.000 visitants a l'Enfira't d'Encamp

La segona edició de la fira multisectorial aplega una vuitantena d’expositors, el 80% dels quals ja hi van participar l’any passat

Segona jornada de l'Enfira't a EncampCOMÚ D'ENCAMP

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'Enfira't, la fira multisectorial d'Encamp, ha viscut avui el segon i últim dia amb un balanç d'un cap de setmana molt positiu, segons el comú. La corporació xifren que els visitants han superat "àmpliament" els 3.000 visitants de la primera edició amb ja només ahir més de 2.000 persones a la zona de restauració. De fet, indiquen que aquesta zona es repetirà en edicions posteriors, juntament amb la festa del pop, per la gran acollida que ha tingut.

La fira continua oberta fins a les vuit del vespre i a la tarda es preveu una exhibició de kung fu i tai chi, una sessió de cycling, la darrera visita teatralitzada a la Mosquera i visites guiades al museu Casa Cristo.

La cònsol major d'Encamp, Laura Mas, va recordar que un dels propòsits de l’equip comunal és “posar a l’abast de tothom un espai per promocionar-se i donar-se a conèixer per seguir enfortint el teixit empresarial, cultural, esportiu i social de la parròquia” i va afegir que “l’Enfira’t aconsegueix aquest objectiu”

Per la seva part el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, va explicar que aquest cap de setmana s’apleguen més de 80 expositors distribuïts en cinc espais firals “amb continuïtat”, que era una de les demandes dels paradistes. Marot va agrair “la predisposició de les empreses, entitats i associacions per participar en aquesta segona edició de l’Enfira’t, ja que un 80% han repetit”, i va animar tothom a “redescobrir les empreses de la parròquia ja que, com va passar l’any passat, la gent se sorprendrà de la diversitat de serveis i productes que podem trobar al costat de casa”.

L'enfira't omple el centre d'Encamp

Visitants a la segona edició de l'Enfira't d'Encamp.

tracking