el nombre de visitants supera les expectatives

Ple a les Fontetes per Andoflora

El nombre de visitants ha superat les expectatives, segons el comú

Pe a les Fontetes per l'AndofloraCOMÚ DE LA MASSANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 29a edició de la fira mercat de la planta i la flor, Andoflora, va tancar-se ahir amb un balanç molt superior a les expectatives. Durant tot el cap de setmana l’afluència a l’esdeveniment ha estat molt elevada, amb un ple total als tallers i propostes infantils i amb un nombrós públic passejant per la fira i gaudint dels espectacles.

El temps ennuvolat no va ser obstacle perquè massanencs, gent de tot el país i alguns turistes gaudissin d’Andoflora i es fessin fotos amb els diferents photocalls instal·lats a les Fontetes.

A més, també va poder-se veure els procés creatiu dels participants al concurs de dibuix, organitzat per la Capsa, que van plasmar sobre paper la seva visió de la fira. Justament, Andoflora va tancar-se amb l’entrega de premis, a càrrec del conseller de Cultura, Guillem Forné, que va agrair la implicació de tots els col·lectius que fan possible que Andoflora sigui una festa participativa i dinàmica, ja que ha aportat un elevat volum de visitants a la Massana durant tot el cap de setmana.

La guanyadora del concurs de dibuix va ser Sara Tapia. En segon lloc va quedar Arnau Sánchez i, en tercer, Íngrid Rossell. Pel que fa al concurs de fotografia d’Instagram, la guanyadora va ser Anna Carrera. Tots quatre van ser presents a l’acte d’entrega de premis i van estar una estona intercanviant impressions sobre els seus treballs, que a partir d’avui es podran veure a la Biblioteca Comunal Antoni Morell.

Des de divendres fins diumenge, Andoflora ha ofert més d’una vintena d’activitats, amb la participació de setze entitats culturals i esportives. Pel que fa als estands, enguany n’hi havia 26.

Una de les actuacions del cap de setmana.

tracking