Educació

El Consell d'infants proposa un parc d'aigua a la capital

El comú preveu tenir enllestit el nou tobogan dels Serradells per la Festa del Poble

Sessió del Consell d'Infants d'Andorra la VellaComú d'Andorra la Vella / Tony Lara

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El Consell d'infants d'Andorra la Vella s'ha reunit aquest matí a al sala del consell de comú per traslladar les seves propostes d'aquest curs. Entre aquestes, hi ha la demanda delBritishCollegeofAndorra per crear un parc d'aigua per a infants que pugui convertir-se en una pista de gel a l'hivernaprofitant l'aigua del riu, ubicat al Parc Central. D'altra banda, l'escola andorrana de Santa Coloma sol·licita que es recuperi lasenyalitzaciódel camí escolar als entorns del centre i l'escola francesa de Santa Coloma insisteixendemanar una biblioteca a Santa Coloma i que s'habilitin lavabos als parcs públics on no n'hi ha.

Des de l'escola francesa d'Andorrala Vella defensen un circuit ciclista amb unpumptracki un circuit d'obstacles, ubicat entre el Parc fluvial i la zona esportiva de PratSalit. Finalment, el col·legi Maria Janer proposa embellir els passos devianantsde l'avinguda Meritxell amb dibuixos i el Sant Ermengol volen un gimnàs o un centre esportiu per a infants i joves d'entre 10 i 15 anys amb activitats dirigides. Totes les propostes han estat aprovades pel comú i el cònsol major, DavidAstrié, ha assegurat que es treballarà per intentar implementar les propostes "en la mesura del possible total o parcialment".

Activitats per als infants a la Festa del Poble i les festes majors

Astrié ha aprofitat per informar des les activitats adreçades als infants que s'organitzaran des del comú durant les festes d'Andorra la Vella i Santa Coloma. Així, ha indicat que per la Festa del Poble hi haurà inflables a la piscina dels Serradells i el nou tobogan gegant a la piscina exterior. A més, per la Festa Major d'Andorra la Vella es preveuen activitats d'inflables a l'aigua, una festa de l'escuma i cinema a la fresca. Per la Festa major de Santa Coloma hi haurà una nova sessió de cinema a la fresca, segons ha afegit Astrié.

tracking