Naturland vol que el comú segueixi aportant diners

Ajona apunta que la corporació injectarà 300.000 euros aquest any i 200.000 euros més el 2024, els quals han de consolidar el creixement

El director general de Naturland, Xabier Ajona.M. R.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Naturland vol seguir consolidant el creixement dels darrers anys. Així ho va afirmar ahir el director general del parc lauredià, Xabier Ajona, que va demanar que el comú segueixi fent les aportacions previstes en el pla de negoci tot i que s’estiguin superant les expectatives de facturació. Si bé Ajona no va voler avançar les dades de tancament del 2022, ni tampoc les previsions per enguany, sí que va remarcar que aquestes aportacions –de 300.000 euros aquest any i de 200.000 l’any vinent– “han de servir per consolidar l’acceleració i el creixement que estem tenint”. El màxim responsable de Naturland va destacar que l’evolució del deute ha anat “millor que la previsió que s’havia fet en el pla de negoci que es va presentar l’any passat; estem molt contents”.

Un dels punt que han contribuït a aquesta millora econòmica és que la despesa mitjana per visitant ha passat dels 20 euros del 2019 als 45 euros que es registren actualment, una major despesa que va acompanyada d’un major nombre de visitants, ja que durant l’abril el parc va registrar un increment del nombre de clients del 7% (assolint xifres rècord de 6.200 durant el període). A més, Ajona va posar en valor que “aquest any ja no hem tancat cap mes”. La tercera pota d’aquesta millora econòmica passa per la diversificació de l’oferta dins del mateix parc. Per aquest motiu, Naturland estrena la temporada d’estiu amb dues novetats clares: l’oferta de colònies infantils i el nou espai Embosca’t. “Amb aquesta oferta consolidem la millora del producte; el canvi de la marca va molt més enllà de l’eliminació de dues lletres”, va insistir el director general. Pel que fa a les noves colònies, estaran destinades a infants de 6 a 12 anys per un període de set dies de convivència. “És el primer any que des de Naturland s’ofereixen colònies d’una setmana, un producte que intenta diferenciar-se de la resta d’ofertes del voltant pel tipus d’activitats que podem oferir”, va apuntar Ajona, que va detallar que aquesta seria la nova atracció per a la cota 1.600. En canvi, per a la cota 2.000, Naturland va presentar ahir una nova atracció que substituirà el parc d’animals. “Havíem de dinamitzar d’altres maneres la cota 2.000; havíem de començar a donar-li un contingut més potent”, va insistir el màxim responsable del parc d’activitats outdoor. Així, aquest nou espai permetrà als visitants passar per un circuit en alçada que va pels arbres i que compta amb 21 plataformes, nou tirolines i té una llargada de més de 500 metres.

tracking