Festivitat

Activitats, concerts i arrossada per la Festa d'Escaldes

El comú exposarà per primera vegada el Fargo, l'autobús més antic del país

Presentació festa de la parròquia d'EscaldesComú Escaldes

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Escaldes-Engordany celebra el cap de setmana del 17 i 18 de juny la Festa de la parròquia amb concerts, activitats per a tots els públics, la tradicional arrossada i l'exposició del Fargo, l'autobús més antic del país. La festa començarà dissabte a les 12 hores amb el concert de laGrossbandi laBrassTheGitanoBanda la plaça Coprínceps. A les 18 hores, laBassTheGitanoBandtambé oferirà una cercavila musical per l'avinguda Carlemany. La Coral d'Escaldes-Engordanyactuaràa les 20 hores a l'església de Sant Pere Màrtir, mentre que l'AssociacióBallandtancarà la jornada amb un ball de nit a la sala del Prat del Roure.

Les activitats del diumenge iniciaran a les 10.30 hores a l'aparcament delPuaderamb jocs d'aigua pels més petits i un circuit de circulació viària amb la presència d'efectius dels bombers, elsagentsde la policia canina i integrants de la Creu Roja. A més s'exposarà per primera vegada el Fargo.

D'altra banda, el parc de la Mola acollirà a les 13 hores l'actuació de l'Esbart Santa Anna i la tradicional arrossada popular demuntanya. El preu per tiquet és de 5 euros i inclou, a més de l'arròs, el prat commemoratiu de la jornada, juntament amb pa, aigua, vi i un gelat. Els tiquets es poden adquirir al servei de Tràmits del comú, a la Llar de Jubilats, a l'oficina de turisme de la Plaça Santa Anna i el mateix dia de l'arrossada popular. La programació continuarà a les 15.30 hores amb l'actuació de LaSonsonii la deTheScarlettBrotherhooda les 17 hores, posant punt final a la Festa de la parròquia.

tracking