denúncia del comú de sant julià de lòria

Vandalisme als senyals del camí vell d'Auvinyà

El comú lamenta destrosses en diversos cartells

Senyals malmesos a Auvinyà.COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú de Sant Julià de Lòria va denunciar ahir que s’han produït actes de vandalisme al camí vell d’Auvinyà. En les imatges publicades per la corporació a les xarxes socials es poden veure destrosses en diversos cartells de senyalització comunals dels camins i punts d’interès que hi ha a la zona.

La corporació lamenta que no és la primera vegada que succeeix un fet similar i fa una crida a tots els ciutadans a tenir cura dels boscos i els camins de la parròquia. “Els boscos i els camins són patrimoni de tots, cal que els cuidem!️”, va piular el comú en un missatge publicat al seu compte oficial a la xarxa social Twitter.

La corporació va lamentar els “actes de vandalisme”, que, va afegir la corporació, no és la primera vegada” que passen. “Apel·lem al civisme per combatre aquest tipus de comportaments. Entre tots, cuidem la parròquia”, va assenyalar el comú en el missatge publicat a la xarxa social.

Els pals de senyalització que han patit actes vandàlics estan situats a l’entrada del camí vell, a la vora de la carretera secundària 130, la que també dona accés al poble de Juberri i a la zona de la Rabassa. Els senyals indiquen diversos punts d’interès del rodal, com ara l’església de Sant Romà d’Auvinyà, amb orígens prero­mànics i restaurada a mitjan segle XX.

Vandalisme als senyals del camí vell d'Auvinyà

tracking