Astroturisme

Nits estrellades a Arinsal

El comú articula la primera proposta a favor del certificat del 'Cel més fosc del país' atorgat per la Fundació Starlight

Garrallà i Gueimonde a ArinsalComú la Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parròquia de la Massana anuncia la primera edició del festival d’astronomia 'Andorra Comapedrosa' amb la voluntat d’incentivar el turisme sostenible i potenciar el comerç local. El festival oferirà conferències i activitats divulgatives sobre astronomia, així com espectacles i tallers gastronòmics. El festival, que tindrà lloc el cap de setmana del 7 i 8 de juliol a la plaça les Fontetes i a Arinsal, comptarà amb astrònoms i astròlegs professionals per dur a terme les activitats organitzades.

El conseller de Medi Ambient, Sergi Gueimonde, argumenta que es tracta d’un esdeveniment sostenible amb l’entorn natural atès que "el turisme sostenible és un sector que està a l’alça". Per la seva part, el conseller de Turisme, Josep Maria Garrallà, anuncia que aquest projecte forma part d’un pla de dinamització per potenciar la parròquia, el sector d’Arinsal i fer partícips hotelers i restauradors.

tracking