Encamp

Èxit, malgrat la pluja, de la primera edició del FesTapa

Els participants van poder tastar deu plats a dos euros per ració

Participants en el FesTapa, ahir a Encamp.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

L’aparcament de Sant Miquel va acollir ahir des de dos quarts de vuit del vespre el FesTapa, una proposta de nova creació del comú d’Encamp com a part dels actes de la festa del poble.

La iniciativa havia de començar a les quatre de la tarda, segons el programa, però la pluja va obligar a ajornar-la fins a dos quarts de vuit del vespre, segons va informar el comú a través del seu compte oficial a Twitter. L’activitat va ser un èxit, malgrat els contratemps meteorològics.

Els participants poden tastar les deu tapes de diferents establiments de la parròquia a dos euros per ració. Els inscrits disposen d’un passaport per degustar totes les tapes i participar en el sorteig d’un sopar. A més, el comú premiarà la millor tapa, la més creativa i la més venuda. L’activitat està amenitzada amb música en directe fins a les vuit del vespre. Els establiments participants són l’Âme Du Pain, la Borda de l’Hereu 1693 , la Borda Major, la Borda del Tremat, Can Fontcuberta, Gr-11, Hotel París, Roc Arnau, Taverna Ta’picas i la Xurrasqueria Monçanense.

tracking