Música

Concert itinerant demà per inaugurar el Festival de jazz

El tret de sortida serà a els 18.45 hores a la plaça Coprínceps

Inauguració del Festival de Jazz amb el concert itinerant de Hip Horns Brass Collective

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Festival de jazz d'Escaldes-Engordany arrenca demà amb un concert itinerant que sortirà de la plaça Coprínceps a les 18.30 hores i recorrerà l'avinguda Fiter i Rossell, l'avinguda de les escoles, l'avinguda del Pessebre o la plaça Santa Anna. L'actuació anirà a càrrec deHipHornsBrassCollective, recuperant el format de les desfilades dels primers anys del festival.Paral·lelament, a la plaça Coprínceps hi haurà l'actuació d'ÈliaLucasiKikePérez Grup. A les 21 hores el Prat del Roure acollirà el concert deMichelPortal, tancant la jornada amb l'AndorraJams, que es repetiran després de cada concert fins diumenge.

La programació continuarà divendres amb l'actuació d'Al Di Meola a les 21 hores i dissabte el concert d'Andrea Motis i Marco Mezquida. Els concerts a la Sala Prat del Roure acabaran diumenge amb Eliane Elias a les 20 hores.

El festival seguirà fins el 6 de juliol amb concerts a l'aire lliure i també al Prat del Roure, tots ells gratuïts. Entre els més destacats hi ha el de Biréli Lagrène, que actuarà el 5 de juliol a les 21.30 hores. Les entrades es poden adquirir a través de la web, a l'ofocina de turisme i a l'Illa Carlemany. El programa íntegre del festival es pot consultar aquí.

tracking