El cicle Colors de Música programa una trentena d'actes fins al setembre

La nova edició posarà a l’abast de tothom art, dansa, teatre i música en directe

Presentació de la programació del Colors de Música.COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Escaldes va presentar ahir una nova edició del cicle Colors de Música, que tindrà lloc durant els mesos de juliol, agost i setembre i que posarà a l’abast de tothom art, dansa, teatre i música en directe. En total, una trentena d’actes que es desenvoluparan en diferents indrets de la parròquia. En aquesta edició s’han programat les activitats que tenen més acceptació entre el públic, com els Dilluns de dansa o els Pícnics musicals. Així doncs, els Dilluns de dansa tindran lloc al parc de la Mola i Engolasters i els concerts tornaran a la plaça Coprínceps i al parc del Prat del Roure, en aquest cas amb el Pícnic del silenci (una novetat d’aquest any) i la Nit del silenci. El públic també podrà gaudir del festival de festa major de l’Esbart Santa Anna Tot s’hi val i de la representació teatral Turistes i banyistes, el 5 i 6 d’agost.

A més, en el marc de l’exposició Japó; una història d’amor i guerra s’han organitzat diferents actes, com ara conferències, tallers de dansa i un concert de música tradicional japonesa per aproximar-se a la cultura asiàtica. El cicle Colors de Música també inclou actes organitzats amb la col·laboració d’altres entitats. Aquest és el cas de les ballades de sardanes a la plaça Coprínceps, en col·laboració amb l’Agrupació Sardanista d’Andorra; el concert del finalista del Sax Fest, i un dels concerts del Festival Internacional Orgue&nd.

CLAUS

1. Una trentena d’actes durant tot l’estiu

El cicle Colors de Música ha programat una trentena d’activitats amb art, dansa, teatre i música en directe a l’abast de tots els ciutadans i visitants.

2. Concerts al Prat de Roure i a la plaça Coprínceps

El Prat del Roure i la plaça Coprínceps són els llocs destinats per als concerts en directe. Com a novetat es durà a terme a la plaça el Pícnic del silenci.

3. Aproximació a la cultura asiàtica

En el marc de l’exposició Japó; una història d’amor i guerra s’han organitzat conferències, tallers i concerts per aproximar-se a la cultura asiàtica.

tracking