La nova atracció de la piscina dels Serradells

El giny, de 74 metres, ha costat 220.000 euros, que s’inclouen en els 800.000 invertits per a la reforma de l’exterior del centre.

La nova atracció de la piscina dels SerradellsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú va inaugurar la temporada d’estiu als Serradells amb l’obertura del nou tobogan de la piscina exterior. Tant els abonats com els visitants podran gaudir de la nova atracció a partir d’ara fins al tancament de la temporada.

El projecte forma part de la remodelació de la part exterior del centre esportiu que també es va inaugurar ahir. Les obres van centrar-se a substituir l’antic paviment de pedra per un de sintètic flotant, similar al parquet, replantar els 1.000 metres quadrats de gespa, refer l’enrajolat sencer de l’interior de la piscina i, finalment, col·locar el nou tobogan com un atractiu més de cara a l’estiu.

L’obra, segons les xifres mencionades pel cònsol major, David Astrié, va tenir un cost total de prop de 800.000 euros, dels quals 565.000 euros es van destinar a la remodelació de la part exterior del centre i 220.000 a la instal·lació de l’atracció.

Segons va explicar Astrié, la inauguració del tobogan dona per tancada la reforma integral del centre esportiu des de l’incendi, una reparació de prop dels quatre milions d’euros, va recordar el cònsol major.

ACCÉS PER A LA GENT GRAN

Astrié va aprofitar per anunciar que l’accés gratuït als Serradells per a la gent gran està mostrant un èxit en el nombre de socis amb l’augment dels 120 fins als 180 des que el comú va ins­tal·lar la gratuïtat en l’accés.

Un infant gaudint del nou tobogan.

tracking