Les obres del carrer Prat de la Creu acaben després de 10 mesos

El cònsol major confessa que el projecte d’embelliment “ha durat molt” i que ha causat molts problemes de trànsit als cotxes i als vianants

Obres d'enquitranament al Prat de la Creu, ahir a la tarda.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres del carrer Prat de la Creu tenen data de finalització. Així ho va confirmar ahir el cònsol major, David Astrié, en declarar que el projecte d’embelliment del carrer és “a la recta final”.

La carretera es troba rascada i fresada i el comú va confirmar que preveu tornar a obrir avui el trànsit en els dos sentits de la marxa. Això passarà una vegada el paviment quedi enquitranat, va detallar Astrié.

El cònsol major va acompanyar la notícia prenent consciència de la durada de la intervenció. “Les obres han estat molt llargues”, va explicar. Tant els veïns com els comerços van patir afectacions en la circulació del carrer.

També va abordar les conseqüències de trànsit que van provocar complicacions, tant per als vehicles com per als vianants, entre altres, amb talls en un carril, instal·lació d’un semàfor eventual i tancament de les voravies. “Els ciutadans han patit molt”, va confessar.

INICI DE LA REFORMA

El comú va anunciar la reforma per l’embelliment de Prat de la Creu a final de juny de l’any passat amb una expectativa de començament “imminent” i una durada de fins a set mesos. L’embelliment de Prat de la Creu incloïa la substitució del paviment des de l’edifici de Govern fins a l’encreuament amb el riu, la instal·lació d’una xarxa d’enllumenat nova i la creació d’una canonada per les aigües pluvials. Tot i això, no va ser fins a mitjan agost que les màquines van començar a picar al terra, a prop de la voravia del casino. La remodelació del carrer ha acabat tenint una durada de quasi bé un any des del seu anunci.

OBRES A DOCTOR VILANOVA

D’altra banda, el cònsol major també va tractar les obres del viaducte del carrer Doctor Vilanova explicant que s’allargaran durant uns mesos més. En ple moment de construcció, els obrers van detectar unes afectacions a les bigues principals que han fet que prenguin canvis en la reconstrucció del tram.

No serà fins al mes de setembre que substituiran les bigues de forma integral amb l’ajuda d’una grua “de grans dimensions”.

Per la seva part, FEDA ja ha començat amb la nova instal·lació elèctrica.

tracking