Reobertura del Parc Central amb una nova zona de jocs

La millora d’aquesta part ha suposat una inversió de 464.363 euros

Estrena de la renovada zona de jocs del Parc CentralComú d'Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'àrea de jocs del Parc Central ha reobert aquest matí després de la reforma integral que s'hi ha dut a terme en els darrers mesos per renovar les estructures i ampliar els espais verds. La millora d'aquesta part de parc ha suposat una inversió de 464.363 euros.

Els treballsvancomençar a final d'abril i inclouen la renovació de les estructures, la instal·lació de més jocs inclusius i la col·locació demultijocsper a infants de fins als12anys amb plataformes, tobogans i diversos nivells, en total hi ha 15 tipus de jocs diferents. D'altra banda, també s'ha guanyat zona de gespa i més arbres per ampliaraixòels punts d'ombra, amb 700 metres quadrats addicionals. A més s'ha canviat el paviment de seguretat, també ampliant-se 700 metres quadrats respecte al que hi havia abans de la reforma, s'ha instal·lat una font d'aigua a la zona esportiva i s'ha renovat el mobiliari urbà.

La substitució integral de l'espai de jocs s'ha dut a terme després de30anys i davant la necessitat de renovació d'algunes estructures,malgrat ques'hi ha anat fent petites intervencions demanteniment.

tracking