Cultura

La capital s'omple de música els dimarts i dijous

Les actuacions s'enmarquen dins del cicle 'Ritme, capital musical'

El cicle 'Ritmes, capital musical' creix amb un segon escenariComú ALV/Tony Lara

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La plaça de l'antiga caserna de bombers tornarà a ser l'escenari durant l'agost dels concerts del cicle 'Ritme, capital musical' que des de fa vuit anys organitza el comú d'Andorra la Vella per dinamitzar les compres. Cada dimarts i dijous a les 19 hores hi haurà concerts per al públic adult d'estils diversos com tributs, versions, homenatges, havaneres o swing. D'altra banda, els dilluns a la mateixa hora i espai, s'oferiran actuacions musicals infantils adreçades a la família.

El cartell d’enguany, arrencarà el dimarts 1 d’agost amb Els G band, un grup que ret homenatge a la banda Hombres G. La propera cita serà el dijous 3, amb Mr. Glow band, que oferirà un concert de pop-rock amb temes de l’any 2000 fins a l’actualitat. El dimarts 8 serà el torn de La vida és un musical, amb un tribut als grans musicals de la història; i el dijous 10, torna tot un clàssic del Ritmes: un concert d’havaneres, aquest cop amb el grup Xarxa.

El dilluns 14 arriba el primer concert del Ritmes menuts amb Lali Be Good,. El dimarts 15 arribarà l’ABBA Gold Tour, amb un tribut al grup suec; i el dijous 17, The big jamboree, amb temes de rhythm-and-blues, jump and jive, jump blues i rock and roll dels anys 40 i 50.

El dilluns 14 es presenta l’espectacle Uh! Quin cangueli, amb la companyia Xip xap; i el dimarts 22, el grup Sweet little thing oferirà música en directe amb temes de swing-rhythm and blues. Per al dijous 24 s’ha programat el grup Los bozan dukes, amb calipso swing criollo dels anys 30 i 40; i per al dimarts 29, un tribut als Coldplay. Tancarà el cicle el dijous 31 el concert per a tota la família Escoltem el planeta¸ amb el grup Els xetats.

tracking