Miki Núñez serà el cap de cartell de la Festa Major de la parròquia

L’exconcursant d’‘Operación Triunfo’ actuarà dimecres 26 de juliol a les onze de la nit a l’aparcament dels Veedors

Presentació del programa de la festa major d'Escaldes-Engordany, ahir.COMÚ D'ESCALDES-ENGORDANY

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El cantant català Miki Núñez, concursant a l’edició del 2018 d’Operación Triunfo i presentador d’Eufòria, el popular concurs de talents de TV3, és el cap de cartell de la festa major d’Escaldes-Engordany. Núñez actuarà el dimecres 26 de juliol a les onze de la nit a l’aparcament dels Veedors, just després del tradicional castell de focs.

Els balls de tarda i nit són la part més destacada del programa d’actes de la festa major, que començarà dissabte 22 de juliol i s’allargarà cinc dies. Com cada any, l’aparcament dels Veedors serà l’escenari dels concerts i xous nocturns. El primer dia actuarà DJ Montalvo. L’endemà serà el torn de Los 40 Classic On The Road, amb Josep Bartomeus i Edu Naranjo. Dilluns 24 de juliol els també radiofònics Carles Pérez, el Gran Germán, Andreu Presas Marc Frigola i Mar Arans portaran el Va partir tour 2023 a l’escenari dels Veedors.

La música també serà present al Prat del Roure, on actuaran les orquestres Aquarium (diumenge), Swing Latino (dilluns), la Banda del drac (dimarts) i Maravella (dimecres). Els sons més tradicionals també hi tindran cabuda, amb les havaneres i rom cremat de Cavall Bernat (dimarts al Parc de la Mola) i amb l’audició i ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Vents de Riella (dimecres a la plaça de l’Església de Sant Pere Màrtir).

El tradicional repic de campanes i la traca marcaran l’inici de la festa major a primera hora de la tarda de dissabte. Tot seguit els trabucaires de la Unió Pro-Turisme d’Escaldes-Engordany recorreran els carrers de la parròquia per anunciar l’inici de la festa. En acabat, acompanyaran la cercavila del pubillatge de la parròquia 2022-2023, que passarà per la plaça de l’Església, l’avinguda Carlemany, el carrer del Valira, l’avinguda Carlemany, el passeig d’Arnaldeta de Caboet i el carrer dels Veedors.

La tradició també marcarà l’últim dia de festa major. Dimecres al matí l’església de Sant Pere Màrtir acollirà la missa solemne en honor a la patrona de la parròquia, Santa Anna. Hi participaran, entre d’altres, les autoritats comunals, el pubillatge i l’Esbart Santa Anna, que dansarà el ball homònim a la plaça quan acabi l’ofici. Cal recordar, d’altra banda, que dimarts la capella de Sant Jaume acollirà una missa en honor al patró de la parròquia. En acabat la Unió Pro-Turisme oferirà un esmorzar per a tots els assistents. A banda, el comú va confirmar ahir es manté el mercat al passeig d’Arnaldeta de Caboet.

ACTIVITATS ESPORTIVES PER A TOTES LES EDATS

El programa festiu inclou diverses activitats esportives per a tots els públics. Hi haurà un torneig de pàdel per a pares i fills, mares i filles, tiets i tietes i nebots i nebodes a les pistes de Caldea. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia al web de l’organitzadora de la festa, www.unioproturisme.com. També hi haurà una exhibició de taekwondo (dissabte a la plaça Coprínceps) i un partit de futbol de casats contra solters (dilluns al camp de futbol del Prat del Roure). Les activitats de ioga i zumba al carrer a càrrec de Suray Fernández i Tamara Martos (diumenge al parc de la Mola) també seran presents dins la programació esportiva de la festa major.

tracking