REPORTATGE

Més que un mercat

La Serenalla va viure ahir una jornada plena d’activitats per a totes les edats. El programa continua avui amb ioga i ‘mindfulness’, xerrades i taules rodones, i música en directe.

Una de les activitats de la Serenalla.Comú La Massana

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

La Serenalla Market va viure ahir una nova jornada de compres, gastronomia i benestar al parc del Prat Gran de la Massana. L’esdeveniment, que va arrencar dijous passat a la tarda i s’allargarà fins diumenge, va començar al matí amb una sessió de Vinyasa a càrrec de Suray Fernández, de Komorebi Espai de Ioga. A la tarda la creativitat i l’art van prendre el protagonisme. Marta García va oferir un taller, adreçat als infants de sis a 12 anys, de confecció de gorres d’estiu, mentre que la il·lustradora i muralista Berta Artigal va continuar pintant Connexions Andorra 2023, una obra mural sobre un plafó de fusta que servirà per commemorar aquesta edició del festival.

En acabat, Albina Furman, també de l’escola Komorebi Espai de Ioga, va dirigir una sessió de hatha ioga. Mentrestant, l’àgora va acollir un debat sobre la intel·ligència col·lectiva i el valor del treball en xarxa en l’àmbit de la cultura. Moderat per Joan-Marc Joval, cap de l’àrea d’Acció Cultural del ministeri de Cultura i Esports, hi van participar Àlex Hinojo, responsable del programa d’innovació, creixement i residències de Faberllull i ambaixador cultural de la Viquipèdia; Emilio Medina, consultor creatiu internacional i cofundador de l’organització sense ànim de lucre Museum Mundi, dedicada a la creació de museus i exposicions culturals en països i zones marginals amb recursos limitats, i Aurora Baena, historiadora de l’art i gestora cultural.

La jornada va acabar amb la projecció de fragments de concerts històrics de grans estrelles del pop, com ara Madonna, Tina Turner, Cher i Beyoncé. L’activitat va ser a càrrec del Cinema Illa Carlemany. Abans, però, el grup Luand, format per Roger Blanes (veu principal), Jordi Torras (bateria), Carlos Castella (segona veu i guitarra) i Gerard Canet (baix i cors) va oferir un concert en què va repassar els èxits dels treballs Desperta i Sol ixent.

UNS SEIXANTA ESTANDS

Fins diumenge el parc del Prat Gran de la Massana acollirà una seixantena d’estands, entre food trucks i parades de producte artesanal i disseny.

La Serenalla continua avui amb un programa carregat d’activitats per a tots els públics. Hi haurà de tot: banys de bosc, ioga i mindfulness al matí, una taula rodona sobre ajuda mútua al migdia, tallers creatius per als més petits a la tarda, una xerrada sobre ciència a la tarda, un concert a bossa nova i jazz al vespre i, per acabar-ho d’adobar, una sessió de música ballable a càrrec del DJ Miqui Puig.

L'ARPA FARÀ DIFUSIÓ DE LES SEVES ACTIVITATS

L’Associació Rescatista i Protectora dels Animals (ARPA) és una de les entitats que seran aquests dies a la Serenalla. A la parada, van explicar al Diari fonts de l’associació, els visitants hi podran comprar olis relaxants per a gossos, galetes, bosses de tela i clauers, entre altres productes. Els voluntaris de l’entitat també aprofitaran la presència a la fira per fer difusió de les activitats que porten a terme, com ara les sortides per rescatar animals perduts. També explicaran als que s’acostin a la parada quin és el procediment d’adopció d’un animal i quins deures comporta.

tracking