Miqui Puig triomfa a La Serenalla

El market d'estiu compta aquesta nit amb l'actuació de Lisa Rose

Miqui Puig ahir a La Serenalla.Comú de La Massana/Xavi Pujol

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La cinquena edició de la Serenalla Market tanca aquesta nit amb l'actuació de ladiscjòquei internacional Lisa Rose, però la música ha estat present durant tot el festival, amb grups com Melicotó, Green Noet o Mountains of Music. Un dels plats forts d’aquest quatre dies de market d'estiu va ser la festa d'ahir al vespre, amb l’actuació de Miqui Puig. El que va ser cantant de los Sencillos, reconvertit en discjòquei de música ballable de tots els temps, va aconseguir omplir de gom a gom el Prat Gran.La sessió es va allargar fins les dues de la matinada.

La Serenalla també ha comptat enguany ambintervencions artístiques en directe, com la de Berta Artigal, que està elaborant el mural 'Connexions 2023'. A més a més, al voltant del tema de central de la Serenalla, hi ha hagut l’actuació de l’artista Gemma Regada i l’exposició de pintura i escultura 'Connexions primàries', de Naiara Galdós.

Pel que fa als estands, el market ha crescut en un 15%, tant amb gastronomia com amb producte artesanal i de disseny, apunta el comú de La Massana en un comunicat. També s’han augmentat les zones de consum, que estan plenes durant tot el dia.

tracking