Societat

Arrenca la festa major d'Escaldes-Engordany

La trabucada i Zebrass han sigut els números inicials de la festa

Els trabucaires encarregats d'obrir la celebració a la plaça de l'EsglésiaGerard Decathalogne

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú ha iniciat aquesta tarda la festa major amb el tradicional repic de campanes i l’esclat de traca. Tot seguit, ha tingut lloc la gran trabucada pels carrers de la parròquia a càrrec dels Trabucaires de la Unió Pro-Turisme i l’actuació Cercavila dels Zebrass acompanyats del Pubillatge d’Escaldes-Engordany 2022-2023 i dels trabucaires. La festivitat ha arrencat a la plaça de l’Església i s’ha desplaçat fins a l’eix central, al carrer dels Veedors.

El conseller de Vida Cultural de la parròquia, Valentí Closa, ha sigut l’encarregat de donar la benvinguda als residents. “Un any més, cohesionem la parròquia”, ha declarat. Per la seva part, el president d’Unió Pro-Turisme, Jaume Ambor, ha declarat que encara una festa major “amb molta expectació” i ha recordat la implicació del comú per fer de la festa major una festivitat més sostenible, com ara eliminant el plàstic d’un sol ús.

El programa ofereix activitats variades per a les famílies i els joves. Com cada any, hi ha una zona de foodtrucks i alimentació a l’aparcament dels Veedors, així com atraccions de diversió i inflables per als més petits. A partir d’avui fins el proper dimarts, la festa oferirà una sessió de DJ a partir de les 23h00. Escaldes conclourà la festa major el dimecres vinent amb el majestuós castell de focs artificials i el concert de Miki Núñez.

El grup Zebrass durant la cercavila a l'inici de la festa

tracking