Guillem Forné impulsa una plataforma ciutadana

'Participa, la Massana ets tu' pretén ser un espai que integri totes les sensibilitats que no se senten políticament representades a les institucions

L'ara conseller independent Guillem Forné.ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Guillem Forné liderarà una nova plataforma ciutadana a la Massana sota el títol de 'Participa, la Massana ets tu'. El conseller de Cultura del comú de la Massana, que anteriorment s’havia distanciat de la majoria de Ciutadans Compromesos i que també havia deixat la militància d’Acció,ha anunciat avui en comunicat de premsa la creació d'aquest nou espai que "defuig dels colors polítics i poders fàctics que pretenguin condicionar l'acció política comunal" i pretén "integrar totes aquelles sensibilitats que actualment no es senten políticament representades a les institucions".

En el text s'apunta a "la preocupació en la forma en que s'estan gestionant els béns públics", afegint també "el creixement desenfrenat que tard o d'hora posarà en risc els nostres recursos naturals". De fet, Forné ja va fer saber fa unes setmanes la seva decisióde plantejar una força política alternativa a la parròquia que no deixés Ciutadans Compromesos com l'única força a triar. 'Participa' es presentarà el 5 de setembre a la població.

tracking