INSERCIÓ LABORAL

Tres joves finalitzen el projecte 'Okupa't'

L’associació benèfica Carisma ha fet una donació de 5.000 euros que servirà per pagar els salaris dels integrants del programa

Llirament de diplomes d'Okupa'tComú Escaldes- Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes-Engordany ha tancat una nova edició del programa de preparació sociolaboral 'Okupa't' que aquest any ha comptat amb sis joves. Tres d'ells han finalitzat el procés, que ha tingut una durada de dos mesos. Els tres joves, que ja han rebut el diploma, continuaran la seva relació amb el comú treballant durant els mesos de juliol i agost en diferents departaments de la corporació.

El comú d'Escaldes-Engordany ha comptat també aquest any amb la col·laboració de Carisma que ha entregat un xec de 5.000 euros que servirà per pagar els salaris dels joves. Durant els mesos de maig i juny, els inscrits al projecte 'Okupa't' han seguit un programa que ha consistit a realitzar, durant el primer mes, diferents formacions dedicades als riscos laborals, drets i deures dels treballadors, manipulació d'aliments i primers auxilis. Alhora, també han tingut l'oportunitat de conèixer de prop les feines que es fan en diferents departaments comunals per després poder triar el lloc on treballar.

tracking