Adjudicat el parc de Bellavista per 245.000 euros

Carrer de Bellavista.

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Encamp va adjudicar ahir, durant la sessió de consell ordinari celebrada al Pas de la Casa, la concessió de les obres per a la construcció del nou parc infantil que se situarà al carrer Bellavista per un import de 244.850,27 euros a l’empresa ENTRIMO Construccions SL.

Segons va informar el comú, està previst que les obres s’iniciïn a principis de setembre i que tinguin una durada de tres mesos. El projecte contempla la construcció de mitja dotzena de jocs infantils construïts principalment de fusta de robínia, dins d’una zona plena de vegetació, on es plantaran una quinzena d’arbres amb l’objectiu de simular un bosc. Aquest nou espai estarà destinat a infants d’edat compreses entre els 3 i 12 anys.

A nivell global s’ha dissenyat la zona lúdica en dos espais per donar peu a crear estructures en diversos nivells que dinamitzin les zones de joc. A més a més, el terra de seguretat combinarà el cautxú amb l’escorça, el que suposa una prova pilot de nous materials més naturals. També es preveu la instal·lació d’una font d’aigua, la col·locació de mobiliari urbà, la renovació de l’enllumenat públic, la construcció de la voravia i un nou espai per als contenidors d’escombraries.

tracking