Esdeveniment

Tornen els Sabors d'Estiu a Escaldes

L'esdeveniment tindrà lloc al parc de la Mola i ha tingut una inversió de 45.000 euros

Cartell Sabors d'Estiu 2023Comú Escaldes-Engordany

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes-Engordany ha introduït la quarta edició de l'espai de gastronomia i música, Sabors d'Estiu, que tindrà lloc del 18 al 27 d'agost al Parc de la Mola amb un pressupost de 45.000 euros. El projecte va iniciar al 2020 amb l'objectiu de dinamitzar i donar vida a la parròquia i, un any més, té la iniciativa de celebrar la cultura i beneficiar el sector de la restauració seguint "l'èxit que va tenir l'edició anterior amb més de 3.600 persones", segons ha declarat la cònsol major, Rosa Gili. L'edició d'enguany, però, canvia d'emplaçament i se situarà al Parc de la Mola. En els darrers anys, se celebrava a l'aparcament de l'església, però encara es troba en estat d'obres i s'espera retornar a aquesta ubicació per l'edició vinent. Ara per ara, és una edició " transitòria, ja que canviem d'ubicació excepcionalment, peròcontinua gràcies a la bona rebuda dels visitants",ha explicat Gili.

Les novetats aquest any són l'avançament dels horaris de les actuacions i dels dies del festival. Les parades s'obriran a partir de les 17h i els actes musicals disposen des de les 19h fins a una màxima de les 23h per evitar les molèsties veïnals. Així doncs, els dies de celebració també s'avancen d'una setmana, ja que les darreres edicions començaven a finals d'agost i fins a principis de setembre, però el comú no vol solapar-ho amb la segona edició del festival gastronòmic Andorra Taste, que tindrà lloc a mitjans de setembre. "No volem deixar enrere la marca dels Sabors d'Estiu", ha assegurat la cònsol major.

El programa del festival combina tant actuacions musicals de grups del país com una oferta gastronòmica dels restauradors d'Escaldes i de la resta de parròquies. Hi hauràdiferents food trucks i alguns dels actes musicals els completen bandes iDJ's com Old School, Julia Ambor, Els Senyora o Marc Montalvo per oferir sessions de techno, reggaeton i techno house.Segons el conseller de Vida Cultural, Valentí Closa, el festival treballa "en clau país" i té l'objectiu de fomentar el comerç de proximitat i apropar la gastronomia local als ciutadans.

tracking