El comú renovarà l'ascensor de Jovial

L'elevador es troba fora de servei des de fa setmanes

L'ascensor de Jovial està fora de serveiFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella ha convocat un concurs per renovar l'ascensor de Jovial que es troba fora de servei des de fa unes setmanes per un problema amb el motor, segons indica la corporació. L'avaria no s'ha pogut solucionar "amb celeritat a causa de la particularitat de les peces que calen per poder-lo reparar".

El comú indica que durant les darreres setmanes s'han fet "nombrosos intents" per aconseguir les peces i els recanvis per poder tornar a posar en funcionament el giny. El problema que s'han trobat els tècnics és que el material que es recerca ja no s'adapta als estàndards actuals i cal renovar-lo totalment i "es vol actualitzar la part mecànica, que inclou el motor i l'electrònica, però mantenint l'estructura externa" de l'ascensor, assenyala el comú en un comunicat.

Les bases del concurs es publicaran al BOPA del dimecres 23 d'agost i l'objectiu de la renovació és que el conjunt del nou giny s'adapti per dins als estàndards actuals per garantir el funcionament ja que "compta amb un nombre elevat d'usuaris" i per poder fer les reparacions quan calgui.

tracking