Festa Major

Jocs aquàtics a Encamp

L'església de Santa Eulàlia estrena una llanterna restaurada com a llum del sagrari en la missa de la Mare de Déu

Jocs aquàtics infantils a la festa major d'Encamp@comuencamp Instagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Encamp està celebrant la segona jornada de la festa major amb activitats per a totes les edats. La primera cita ha estat el concurs de pesca dels Cortals i els infants han pogut gaudir d'activitats aquàtiques i jocs al passeig de l'Alguer al matí i a la tarda.

L'acte més institucional ha estat la missa de la Mare de Déu que s'ha celebrat a l'església de Sant Eulàlia amb l'assistència del cònsol menor, Jean Michel Rascagneres, el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, consellers generals i parroquials. El comú ha explicat que el mossén encampadà Toni Elvira ha mostrat una llanterna de l'església de Santa Eulàlia datada del segle XVIII-XIX feta de llauna calada i soldadura d'estany que s'ha restaurat com a llum del sagrari.

L'aparcament de Sant Miquel ha acollit el ralli sorpresa a la tarda, unade les activitats més esbojarrades de la festa major, i un clàssic de les últimes edicions. Tres equips d'entre cinc i deu participants han participat en la peculiar competició, en què no han faltat els jocs de beure. La gimcana s'ha allargat un parell d'hores.

Les propostes han continuat a la piscina de la Mola amb aquagim i ioga. Els padrins han estat convocats al ball a la plaça dels Arínsols a les 19.30 hores i la música per tancar el dia la posarà el grup de versions amb Soul Storm i la discomòbil amb Mon DJ i DJ Moncho a l'aparcament de Sant Miquel.

Llanterna restaurada a l'església de Santa Eulàlia d'Encamp

tracking