Animació i concert a Arinsal per rebre La Vuelta

El telecabina i el telecadira seran gratuïts

El pumptruck d'ArinsalEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El poble d'Arinsal serà l'epicentre de l'arribada de la tercera etapa de LaVuelta, amb animació i un concert a càrrec d'AntòniesDarkness. Les persones que pugin a animar els corredors rebran samarretes de color vermell -el color corporatiu de LaVuelta-fins aexhaurir existències i s'anima atothoma portar roba i gorres vermelles. A més, es repartiran aplaudidors amb els colors de la bandera andorrana.

El conseller de Turisme de la Massana, Josep MariaGarrallà, assegura que "volem aprofitar la repercussió que té aquest esdeveniment per remarcar que la Massana és la parròquia de la bicicleta". "Per això hem triat aquesta localització per fer la festa, on tant els infants com els adults poden gaudir del circuit deBMXipumptrack.Visualmentserà fantàstic veure passar els ciclistes de LaVueltamentre roden desenes de bicicletes pels circuits", afegeix. La corporació explica que s'instal·larà una macrobandera d'Andorra, just darrere el pumptrack, amb la imatge de La Vuelta i lones promocionals de la Massana i Andorra.

El comú recorda que qui vulgui pujar a l'estació ho podrà fer amb el telecabina d'Arinsal o el telecadira Josep Serra, que seran gratuïts de les 9 a les 21 hores.

tracking