Inici de les obres d'ampliació del carrer Doctor Vilanova

Els treballs s'allargaran vuit mesos i no afectaran al trànsit

Vista del carrer Doctor Vilanova des del centre històric.Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres d'ampliació de la part baixa del carrer Doctor Vilanova començaran el dilluns 28 d'agost. El projecte,adjudicatper 2,42 milions d'euros, arrenca un cop s'ha desmuntat la carpa delCirquedu Solei i permetrà afegir un nou carril de pujada just davant de l'antiga plaça de braus i voravies més amples en el tram comprès entre Prat de la Creu i l'avinguda Tarragona.

El comú d'Andorra la Vella preveu que les obress'allarguin8mesos i assegura que no afectaran el trànsit, ja que el tercer carril es construirà íntegrament pel costat de l'aparcament comunal de PradaCasadet. A més, indiquen que mentre es desenvolupi la reforma prop de la meitat del pàrquing es mantindrà operatiu.

Els treballs també permetran l'habilitació d'un carril d'incorporació als carrers Prada Casadet i Prat de la Creu. L'objectiu de la reforma és potenciar i millorar una de les principals portes d'entrada a Andorra la Vella cap a la part alta de l'avinguda Meritxell i el centre històric.

Continua la reforma a la part alta del carrer

D'altra banda, el projecte de rehabilitació del viaducte de la part alta del carrer Doctor Vilanova continua el seu curs i el comú informa que durant el setembre es començaran a retirar les 30 bigues quesostenenel vial i que s'han de substituir per l'estat d'afectació important que presenten. Aquestes bigueses reutilitzaranpels murs de la part baixa del carrer.

tracking