Obert el termini per inscriure's a les activitats per la gent gran

Enguany hi ha fins a 27 propostes diferents

Una de les activitats destinades per la gent granComú Andorra la Vella

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El termini d'inscripció d'activitats adreçades a la gent gran per al curs 2023-2024 que organitza el comú de la capital ja s'ha obert. Els cursos i tallers començaranoficialmentalsetembre itenen per objectiu estimular el cos, la ment i fomentar l'expressió artística i creativa. El comú seguint lalíniad'anys anteriors, ha preparat 27 propostes.

Entre les activitats que s'han inclòsen elprograma delpròximcurs s'ha decidit mantenir aquelles que tenen força acceptació entre la gent gran i que en edicionsanteriorhan tingut un bon nombre de participants. Es continuaran fent classes de ioga, gimnàstica de manteniment i de tonificació, ball en línia, cursos de memòria o de fotografia amb telèfon mòbil. L'any passat, es varecuperarel cant coral ques'haviaaturat a causa de la pandèmia i continuarà oferint-seaqurestcurs.

D'altra banda, els Serradells també torna a obrir les portes a la gent gran per tal d'oferir activitats aquàtiques durant els pròxims mesos, com la natació o l'aquagym. El Centre esportiu també acollirà altres propostes com el tenis taula. La resta d'activitats es repartiran entre el Centre culturalLaLlacuna, l'Enclauo l'Estadi Comunal Joan Samarra Vila. A l'aire lliure, també s'han organitzat excursions amb raquetes de neu.

Com a novetat s'ha decidit incloure activitats que completen tots els àmbits que es volen treballar amb la gent gran, que van en la línia dels seus interessos i que donen resposta a algunes de les seves necessitats. Així, s'ha plantejat un taller de nutrició, per aprendre a fer una dieta més equilibrada; sessions per a iniciar-se en el món del ball de saló i per últim un curs d'intel·ligència emocional.

Per completar l'oferta i també gratuïtes s'han inclòs les sessions per ainiciar-se al món de l'òpera i la dansa, les trobades per aaprendrea ballar sevillanes, el club de lectura i el punt d'humor.

tracking