lleure

Bona participació en les activitats de la gent gran d'Encamp

Fins a 290 participants han gaudit de més de 20 sortides del programa de lleure

Última activitat de natura del programa d'estiu d'EncampComú Encamp

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Les activitats d'estiu del programa de lleure per a la gent granimpulsatpel comú d'Encamp han aplegat 296 participants en les més de 20 propostes que s'han ofert enguany.

La cònsol major del comú d'Encamp, Laura Mas, i el conseller d'Esports, Infància i Joventut XavierFernàndez, han acompanyat aquest matí a la gent gran en la darrera activitat de natura que incloïa el programa.

La sortida ha consistit en una passejada de camí de les Padrines fins al llac d'Engolasters. La cònsol major i el conseller han aprofitat l'activitat per intercanviar opinions amb les assistents i escoltar les seves inquietuds en referència a la parròquia o a temes relacionats. A més, han agraït la gran participació i "l'acollida" que s'ha fet per part del col·lectiu a les diferents activitats, destacant la importància d'iniciatives com el programa de lleure, ja que "fomenten l'activitat i la interacció" entre la gent gran.

Entre les activitats d'enguany hi ha hagut propostes esportives, culturals, d'oci i lúdiques pensades per als diferents perfils del col·lectiu. Entre les sortides més destacades s'ha fet, per exemple, passejades pel camí deMojácar, el Rec del Solà, la Ruta del Ferro,LesPardines, el Camí Ral, La zonade les Bons, el camí fins a Ràdio Andorra o la Vall d'Incles. També s'ha visitat Casa Cristo, Sant Romàde les Bons, el mirador solar deTristaina, el Pont Tibetà, el mirador del Roc del Quer i el Museu Carmen Thyssen. A més, s'ha fet una sortida a Caldea, a la Formatgeria Raubert a Escàs i al Pastador.

tracking