Cultura

La capital reprèn la Temporada MoraBanc de música i dansa

L'esdeveniment oferirà una actuació d'òpera i un ballet els propers 14 d'octubre i 11 de novembre

D'esquerra a dreta: Martin, David Astrié, el cònsol major, Canturri i Escribano a la roda de premsa.G.D

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Andorra la Vella, juntament amb MoraBanc, ha presentat aquest matí la 29a edició de la Temporada MoraBanc de música i dansa que tindrà lloc els propers 14 d'octubre i 11 de novembre al Centre de Congressos a les 20 hores. El primer esdeveniment comptarà amb un recital operístic de la mà de la soprano Sondra Radvanovsky i el seu pianista habitual, Anthony Manoli. "Una de les millors soprano de l'actualitat", segons va assegurar Josep Maria Escribano, director artístic de la Temporada MoraBanc Andorra la Vella. La cita musical oferirà com a segona actuació el ballet 'Alento' de la companyia d'Antonio Najarro.

La temporada cultural ha estat assignada amb un pressupost de 50.000 euros per part del comú i 50.000 euros per part de MoraBanc. D'una banda, el cònsol menor, Miquel Canturri, ha explicat que la parròquia "aposta, una vegada més, per la cultura". Per la seva part, l'entitat bancària ha tingut la voluntat "d'aportar quelcom" a la cultura de la parròquia, segons ha afirmat Wiro Martin, director corporatiu de màrqueting i comunicació de MoraBanc.

L'esdeveniment té com a objectiu no tan sols atreure al públic nacional, sinó també al públic estranger, atès que es tracta d'una cita cultural "de gran nivell i amb artistes de renom", segons ha aclarit Canturri. L'esdeveniment també està patrocinat per Park Hotel Andorra i Park Piolets i la venta d'entrades es farà a través del portal web andorralavella.ad/entrades. Els preus oscil·laran entre els 25 i els 35 euros.

tracking