Participació de 600 infants a la pesca sense mort al Cubil

La cònsol major d'Encamp avança que "és molt probable" que se superin les xifres de visitants al Funicamp dels darrers tres estius

Visita de la cònsol major, Laura Mas, el ministre de Medi Ambient, Guillem Casal, i el president de la Federació de caça, Josep Maria CabanesComú Encamp

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Uns 600 infants han participat aquest estiu a l'activitat de pesca sense mort alCubil, consolidant-se com una de les activitats complementàries a la pujada enFunicampfins a Solanelles i la ruta dels Orris, segons assegura el comú d'Encamp. La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que es tracta del segon any que s'ofereix la pesca sense mort gratuïta dirigida per a infants a l'estany, una activitat amb "excel·lent valoració" i que apunta a superar la participació del primer any, amb 663 famíliesfins al'11 de setembre. Enguany l'activitat també es podrà desenvolupar fins a l'11 de setembre.

Mas ha visitat avui el llac, coincidint amb l'horari de l'activitat, acompanyada del ministre de Medi Ambient, Guillem Casal, i el president de la Federació andorrana de caça i pesca, Josep Maria Cabanes. La cònsol ha agraït a la federació i ha apuntat que el seu impuls "va ser el que ens va animar a organitzar aquesta activitat turística que està tenint molt resultat".

La cònsol major ha aprofitat per fer una valoració de l'ús del Funicamp i ha confirmat que "és molt probable" que se superin les xifres de visitants dels darrers tres anys i ha previst superar els 15.000 visitants aquest estiu. Així, ha concretat que el juliol d'enguany ha estat el millor dels darrers tres anys en número de visitants, superant els 4.000.

tracking