Digitalització

Sant Julià de Lòria obre un concurs per fer una app que dinamitzi el comerç local

La plataforma permetria obtenir descomptes als visitants en la segona compra que facin a la parròquia

El cònsol Major, Josep Majoral i la cap del departament de Reactivació Econòmica i Comerç, Anna Majoral aquest matí en roda de premsa.C.C

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cònsol Major, Josep Majoral i la cap del departament de Reactivació Econòmica i Comerç, Anna Majoral, han presentat aquest matí l'obertura d'un concurs per crear una aplicació mòbil que permeti als visitants obtenir descomptes i avantatges en les compres que facin a la parròquia."

L'objectiu és enfortir el teixit comercial i empresarial, motivant les compres i creant sinergies" ha afirmat Josep Majoral que ha afegit que "tots obtenim beneficis, d'una banda els visitants, que gaudiran de diferents ofertes, però també els comerciants, que guanyen visibilitat i també el comú, que pot obtenir les dades dels usuaris i promoure els diferents esdeveniments".

Segons ha explicat Josep Majoral, els descomptes ofertats els assumeix el comú, i en principi no hi hauria cap cost ni pels comerciants, ni pels usuaris. Segons Majoral, l'aplicació podria estar en marxa per la campanya de Nadal. És per això que el pressupost s'ha pensat en dues fases, una primera fase ja inclosa al pressupost d'enguany d'entre 38.000 i 40.000 euros i una segona fase amb un pressupost que oscil·la entre els 100.000 i 150.000 que s'hauria de pressupostar el següent any.

Anna Majoral ha destacat també la innovació del concurs que es farà mitjançant un procediment de diàleg competitiu, a través de reunions obertes amb els proveïdors.

tracking