BOPA

Encamp treu a concurs la gestió del bar del parc de l'Ossa

El termini de presentació de les ofertes acaba el 19 d'octubre

Render de la zona exterior del bar/restaurant del parc de l'OssaComú Encamp

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp ha tret a concurs la gestió del bar restaurant del parc de l'Ossa, amb la previsió d'obrir-lo abans de finals d'any. El BOPA d'aquest dimecres publica la informació detallada perquè els interessats puguin presentar les seves ofertes abans de les 10 del matí del 19 d'octubre presencialment al servei de tràmits del comú.

El nourestaurantcomptarà amb 230 metres quadrats d'interiors com d'exteriors i espais de treball i emmagatzematge, moblats i amb la part principal demaquinàrianecessària per a l'explotació i gestió de l'establiment, segons indiquen en nota de premsa. Així, afegeixen que el comú ha fixat, entres altres requisits, un cànon anual mínim de concessió de 12.000 euros i valorarà de les ofertes presentades, en primer lloc,la proposta de funcionament (55 punts), la millora del cànon o de l'oferta econòmica (35 punts), l'experiència (10 punts) i mesures en l'àmbit ambiental i social (5 punts).

L'establiment haurà de tenir una oferta gastronòmica variada i adaptada als al·lèrgensi intoleràncies, i adequada al públic infantil i familiar, principalment, ja que es torba a l'interior del parc de l'Ossa. A més, el comú requereix que l'horari mínim d'obertura sigui de les deu del matí a les vuit del vespre, sent aquest horari ampliable. La informació detallada del blec es pot consultar a la seu electrònica del comú.

tracking