L'Andorra Taste inaugura les jornades populars amb una vintena de restauradors

La trobada es complementarà amb showcookings, activitats per nens i música en directe

El cap de Govern, Xavier Espot, el ministre de Turisme, Jordi Torres, i la cònsol major d'Escaldes, Rosa Gili, a la inauguració de les jornades populars de l'Andorra TasteFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El ministre de Turisme, Jordi Torres i la cònsol major d'Escaldes, Rosa Gili, han inaugurat aquest migdia les jornades populars de l'Andorra Taste que tenen com a objectiu apropar la gastronomia a tothom. Segons Torres, "ens trobem a l'equador de l'esdeveniment, un no funcionaria sense l'altre". Torres ha detallat les diferents activitats que es durien a terme el cap de setmana, des dels 20 tastets proposats pels restauradors locals, a la degustació de vins,showcooking, actuacions de música en directe i un 'Aulakids' destinada a ensenyar receptes als més petits. "Són activitats que permetran que la gastronomia es visqui i que nosaltres a Andorra ens podrem fer un nom de veritat en aquest món",ha conclòsTorres.

De cara al cap de setmana, la cònsol ha expressat que esperen arribar a xifres similars a l'any passatsempre i quanel bon temps acompanyi. "El temps condiciona enormement, si tenim la sort que ens acompanyide ben segurque hi haurà més assistència, en una primera vegada la gent ho prova, però en aquesta segona edició la gent ja ho coneix i estem convençuts que tindrem molta més afluència".

tracking