Salut

Una demostració de solidaritat humana

Andorra s'afegeix a la campanya Match Tour amb l'objectiu d'incrementar els donants del programa de donació de medul·la òssia en una trentena de persones

'Match Tour' per sumar donants medul·la òssiaFernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

"Voldríem que la major part de les persones considerin fer-se donants. El que suposa fer-ho no és tan complicat, quan representa salvar una vida", ha declarat Josep Carreras, president de la Fundació que vol sumar nous donants de medul·la òssia, i que ha engegat una iniciativa, el 'MatchTour', un bus que avui ha fet parada a la plaça Guillemó d'Andorra la Vella i que continuarà el seu recorregut per 17 ciutats espanyoles, juntament amb l'Organització Nacional de Trasplantaments d'Espanya (ONT) i on també s'ha afegit el Govern d'Andorra.

Actualment, a Andorra hi ha 460 inscrits en el programa de donants de medul·la òssia i s'espera que amb aquesta iniciativa s'incrementi en una trentena més, per això s'han preparat un seguit d'activitats com és l'actuació del grup de música Blackandwhitedigital, el Cor Rock d'Encamp i els Castellers d'Andorra. Segons ha declarat la ministra de Salut, a la tarda ja es comptava amb cinc nous inscrits, fent més que possible l'assoliment de l'objectiu.

tracking