La capital recull suggeriments de la gent gran per projectes urbanístics

Astrié ha presentat les reformes de la plaça del Poble i del carrer Doctor Vilanova

El cònsol major, David Astrié durant la presentació de projectes urbanístics al Consell de la Gent granComú d'Andorra la Vella/Tony Lara

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella ha iniciat avui la ronda de contactes amb el col·lectiu de la gent gran per fer-lo partícip dels projectes de reforma urbanística previstos a la parròquia i recollir-ne l'opinió. L'objectiu del comú és recollir opinions i suggeriments de la gent gran perquè les millores urbanes que es preveuen puguin estar adaptades a les seves necessitats.

El cònsol major, DavidAstriéha mantingut una trobada amb una trentena de persones entre les quals hi havia els membres del Consell de la Gent gran, perexposar-losels projectes urbanístics en què s'està treballant. El mésdetectatés la reforma de la plaça del Poble, del qual ja es va aprovar l'avantprojecte i que preveu dos nivells, zones verdes, espais per als infants,una àreaper poderorganitzaresdeveniments i activitats i zones cobertes per poder utilitzar la plaça tot l'any. Entre les millores es projecta un local que es vol fer servir de la sala d'estudi amb taules i ordinadors per als infants i joves, en aquest sentit la gent gran ha demanat que esdevingui una sala intergeneracional perquè els majors de65anys també puguin fer ús.

Una de les altres iniciatives que s'ha exposat és la reforma del carrer Doctor Vilanova que passarà a tenir tres carrils, dos de pujada i un de baixada. Aquesta millora, tambésuposaràun eixamplament de les voravies per facilitar el passeig, la de pujada tindrà prop de 4,5 metres i la de baixada 2,5 metres, i es plantaran arbres als dos costats de la via.

tracking