Música

Concert del quartet de guitarres '40 Fingers' a Ordino

Les entrades estaran a la venda a partir de demà

40 FingersSimone di Luca

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Ordino iCreandFundació han organitzat un concert del quartet acústic de guitarres '40Fingers' reconegut internacionalment per les seves reinterpretacions icòniques de peces musicals de rock, pop i bandes sonores de cinema i sèries de televisió. El grup actuarà elpròxim 20d'octubre a les 21 hores a l'Auditori Nacional d'Andorra, ones podràescoltar un ampli repertori de peces originals i covers de clàssics populars de la música moderna arranjats per a quatre guitarres.

El quartet 40Fingersés un fenomencrossoveritalià creat el 2017. Aquests quatre guitarristes,MatteoBrenci,EmanueleGrafitti,EnricoMariaMilanesii AndreaVittori, exploren noves galàxies de so amb un ampli repertori de diferents estils, que va des del rock i el jazz, fins a la música llatina i famoses bandes sonores.

Les entrades del concert es posen a la venda demà dia 4 d'octubre i es poden adquirir al web https://festivalsordino.4tickets.es/ i a l'Oficina de Turisme d'Ordino. El preu de les entrades és de 30 euros, a la venda anticipada, i de 35 euros, el dia del concert.

tracking