El comú inicia la remodelació de la plaça de la Ciutadania

Les obres estaran acabades al març

Obres a la plaça de la CiutadaniaEduard Comellas/Comú de La Massana

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Les obres de la plaça de la Ciutadania de la Massana s'han iniciat segons el calendari previst i estaran acabades a finals de març. La plaça, situada a la primera planta de l'edifici de laClosetaes trobava en un estat malmès, principalment per les rajoles que presentaven deteriorament i rep un pasconstantde persones grans que van a la Casa Pairal. En aquests moments s'està acabant d'aixecar tot el paviment, que es renovarà amb un tipus de rajolesresistentsals canvis de temperatura.

La reforma també comptarà amb la modificació del perímetre amb unes baranes-jardinera, seguint els criteris d'embelliment i sostenibilitat, fixats al Pla d'Amabilització dissenyat a inicis del mandat. Una altra modificació serà la retallada d'una punta de la plaça amb la finalitat de millorar el pas dels vianants per l'avinguda Sant Antoni i també de millorar la visibilitat de l'entrada de la Closeta. La plaça compta amb 1.000 metres quadrats i dona accés a la Casa Pairal i a l'Escola de Música, a banda de connectar departament del comú de la Massana.

El projecte requereix una inversió considerable, ja que està pressupostada amb 737.000 euros. "Estem seguint la política de millorar les infraestructures, gràcies a la capacitat d’inversió que té actualment el Comú de la Massana", ha assegurat la cònsol menor i presidenta de la Comissió de Via Pública. Eva Sansa recorda que "la gestió de l’estació conjunta amb Ensisa, a través de SETAP 365, ens ha permès que els recursos que abans havíem de destinar a l’estació ara els podem invertir en la parròquia, com ja vam anunciar quan es va fer l’operació".

tracking