'Le petite musique de Makao' inicia el Festival de Titelles

Les entrades estan disponibles a la web del comú

Festival de titelles a EncampComú Encamp

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Encamp ha donat el tret de sortida al Festival de Titelles d'Encamp. L'esdeveniment oferirà aquest cap de setmana el 14 i 15 d'octubre, diferents representacions obertes a tothom amb passis a les 17 hores i a les 18 hores. Les entrades estan disponibles al web del comú.

L'obra 'Le petite musique de Makao' de la Cia. L'obrine et les Fantascope, ha sigut l'encarregada d'obrir aquest matí les sessions escolars incloses en el festival. Els passis continuaran demà amb 'Error 404', d'Ángeles de Trapo. Aquestes representacions es fan en col·laboració amb les ambaixades de França i Espanya a Andorra i la sessió d'avui ha acollit 181 infants.

Sessions

Dissabte i diumenge hi haurà les sessions de titelles obertes a tot el públic. Les obres seran a les 17 hores i a les 18 hores a les sales de festes de les respectives viles.

Hi ha representacions gratuïtes i altres que són de pagament amb un cost de 3 euros per als infants i 8 per als adults. Les sessions de dissabte a Encamp seran l'obra 'Rigoberta i el Windigo', de Kali Teatre i el taller interactiu 'L'oníric món de dins', d'Holoqué. Al Pas de la Casa hi haurà l'obra 'Joc de cadires', de Cal Teatre.

De cara a diumenge, Encamp acollirà la representació 'Sarau', de Príncep Totilau, mentre que el Pas de la Casa tindrà l'obra 'La costurera valenta', de La casa xarop teatre, i una nova sessió de 'L'oníric món de dins'.

tracking