ELECCIONS COMUNALS

DA confirma Marc Casal com a número dos per Canillo

Coma i Betriu encapçalaran la llista d’ACO+DA d’Ordino

Reunió diumenge del comitè local de DA.DA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tal com ja va avançar fa uns dies el Diari, el cònsol menor de Canillo, Marc Casal, repetirà com a número dos de la llista de Demòcrates a la parròquia. El partit va anunciar oficialment ahir al matí que el cònsol menor va acceptar diumenge a la nit acompanyar Jordi Alcobé al capdavant de la candidatura per als comicis comunals del 17 de desembre. Fonts del comitè canillenc demòcrata van remarcar que Casal “aportarà l’experiència acumulada com a mandatari al comú aquests quatre anys”. A més, van destacar que Casal representa “la línia de continuïtat” que el partit “vol donar a la llista”.

Casal acumula 12 anys d’experiència al comú de Canillo. En l’última legislatura ha estat la mà dreta del cònsol major, Francesc Camp. En els vuit anys anteriors va assumir responsabilitats en dues de les àrees més importants de l’administració comunal: la de finances i la d’urbanisme.

D’altra banda, Maria del Mar Coma i Eduard Betriu seran el número 1 i 2, respectivament, de la llista d’Acció Comunal d’Ordino + Demòcrates per a les eleccions comunals. El comitè executiu d’ACO + DA es va reunir ahir a la nit i va validar per unanimitat que Coma i Betriu encapçalin la candidatura, que té l’objectiu de repetir la victòria de fa quatre anys i mantenir el lideratge a la corporació ordinenca. La llista s’acabarà de tancar les setmanes vinents.

tracking