Comerç

Les experiències i les activitats fan ple a l'Andorra Shopping Festival

Degoteig constant en els punts selfie i força demanda a les Jornades Gastronòmiques

Espectacle infantil del festival.ANDORRA TURISME

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Andorra Shopping Festival va engegar amb força aquest cap de setmana tot i que les condicions meteorològiques semblaven indicar el contrari. Especial participació van tenir les activitats i animacions organitzades al carrer. La col·locació dels punts selfie, una de les novetats d’enguany, va exercir una atracció constant entre els consumidors més joves, que no van poder rebutjar la temptació de posar en els escenaris onírics, com va constatar la Glòria Clapés, àvia de dues noies que van estar una bona estona fent-se fotos al punt anomenat Un món magenta a l’intrevés de l’avinguda Meritxell: “He vingut a passar uns dies amb les meves netes, que són d’Ordino, i m’han demanat que les porti al festival. Jo no el coneixia, però elles sí”, va explicar Clapés.

També van gaudir d’afluència constant les activitats infantils com el pintacares i el dibuix a la cambra fosca. Yassmina Agharbi, una de les animadores, va explicar que tant el matí de dissabte com el de diumenge la participació havia estat constant, tot i que la tarda de dissabte havia baixat una mica per la pluja. Xavi López, encarregat de la cambra fosca, va confirmar les paraules d’Agharbi: “Vam tenir famílies durant tot el cap de setmana. Durant la pluja l’únic que va passar és que no es van formar cues”.

El tret de sortida també va ser notable per a alguns restauradors, que van oferir els menús tradicionals de l’Andorra Taula. Així, Caren Lorena Rueda, encarregada del restaurant L’Isard, va afirmar que havien estat complets tot el cap de setmana i assenyalant les taules va precisar “que tots els comensals van demanar el menú de les jornades”. Com no podia ser d’altra manera, la participació en les activitats es va traduïr en vendes per a alguns dels comerços que havien fet promocions especials. Milena Cortés, dependenta de Júlia Ònix, va apuntar que havien notat un increment en els productes dels quals s’havia fet una promoció especial de cara al festival. Sultan Elaufi, que passejava pel carrer amb la família amb les mans plenes de bosses, va explicar que venien de Barcelona des de feia cinc anys amb motiu del festival.

tracking