Majoral destaca que el canvi de generacions "ha d'anar arribant"

El candidat per Sant Julià de Lòria aposta per una llista amb gent amb experiència i novells en la política

Presentació de la candidatura conjunta de Demòcrates amb UL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de llistad'Unió Laurediana+Demòcrates+Acció+indepenendents per a les comunals a Sant Julià de Lòria, Josep Majoral, apunta que el canvi de generacions "ha d'anar arribant" i aposta per una llista amb "gent amb experiència" i "novells en la política". L'actual cònsol major lauredià destaca la llista com a "molt polivalent" i "amb gent formada, preparada i, el més important, amb molta il·lusió i ganes de treballar per Sant Julià".

Majoral, que destaca que a la llista "com no podia ser d'una altra manera, en aquest cas hi ha més dones i homes", també posa especial èmfasi a la importància de tenir a la candidatura a "gent amb experiència de l'anterior consolat que puguin anar traslladant aquesta experiència a les noves generacions". "Tenim molta gent que no ha estat mai en política amb l'objectiu que vagin agafant experiència i que en les properes eleccions puguin agafar el relleu dels que estan aqui", ha manifestat.

El comú lauredià ja verificat aquest migdia les tres llistes que concorreran als comicis del 17D, on Majoral s'enfrontarà a Cerni Cairat, per Desperta Laurèdia, i a Per Sant Julià, format pels socialdemòcrates.

tracking