Marta Pujol i Josep Lluís Agudo lideren la llista socialdemòcrata a Encamp

Els socialdemòcrates concorreran a la parròquia laurediana sota el nom Per Sant Julià

Marta Pujol va liderar la territorial de les generals a la parròquia d'Encamp.PS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La candidatura que el Partit Socialdemòcrata ha elaborat a última hora per concórrer a les eleccions a Encamp està encapçalada per la primera secretària de la formació, Marta Pujol, i per Josep Lluís Agudo. Els socialdemòcrates es presenten en solitari després del trencament ahir de la coalició que volien formar amb Agrupament Encampadà i de la que ja s'havia desmarcat dies abans Concòrdia.

Marta Pujol ja va ser la cap de llista de la territorial dels socialdemòcrates a les generals de l'abril i anirà acompanyada en el número 3 per la vocal del comitè executiu del PS, Carme Garcia, i el fins ara conseller comunal i cap de llista en les eleccions anteriors, David Rios, ocupa el número 12 de la candidatura. La resta d'integrants de la llista són Sonia Ferrera, la tiktoker Clàudia Cunill, Eduard Ricard Garcia, l'exjugadora de rugbi Gisela Escolà, Sergi Morales, l'esportista Christian Regalo, Montserrat Puig i Musfafa Ben Moussa.

Agrupament Encampadà ha anunciat aquest matí que ha decidit no presentar-se a les eleccions comunals del 17 de desembre i que no hi ha hagut entesa perquè no comparteix la manera de fer política dels socialdemòcrates.

A Sant Julià, el PS concorrerà sota el nom Per Sant Julià, després que els socialdemòcrates no s'hagin posat d'acord amb Desperta Laurèdia per formar una llista conjunta. La candidatura està liderada per Antoni Miralles i l'actriu Carol Caubet.

tracking