Pas restringit al passeig del riu entre el parc fluvial i el Lycée Comte de Foix per obres

Les obres es duran a terme entre el dilluns 13 de novembre i el 22 de desembre

Turistes al passeig del Riu.Fernando Galindo

Publicat per

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d'Andorra la Vella ha anunciat que a partir del 13 de novembre comencen les obres al segon tram del passeig del riu, entre el Parc Fluvial i elLycéeComte de Foix. La previsió és poder fer unaactuaciósimilar a la que s'està duent a terme al primer tram, entre el Parc Fluvial i el carrer PratSalit, per eixamplar les zones que són més estretes que la resta del tartan i acabades amb reixa.

L'actuació permetrà que el tartan del passeig del riu, des delLycéeComte de Foix fins al carrer PratSalit, tindrà la mateixa amplada, d'aquesta manera es facilitarà el pas de les persones.

Les obres en aquesta segona fase es duran a terme entre el dilluns, 13 de novembre, i el 22 de desembre. Mentre durin els treballs, no es podrà accedir a la zona afectada, i els vianants i els corredors hauran dedesviar-seper l'avinguda Santa Coloma.

En paral·lel, el tram comprés entre el Parc fluvial i el carrer PratSalit, on els treballs van començar el passat octubre i que està actualment en obres, es preveu que es torni a obrir a partir del 20 de novembre.

tracking