Queixes dels veïns per les obres de construcció del parc de l'Ossa

Els encampadans de la zona asseguren que els treballs comencen a les 7 del matí, afectant les hores de descans dels ciutadans

Obres al parc de l'Ossa d'EncampFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Veïns d'Encamp han expressat el seu malestar pel "recurrent soroll en hores de descans" provocades per la construcció del nou parc de l'Ossa. Ciutadans de la zona asseguren que les obres "comencen abans de les vuit del matí, afectanteldescans de les famílies" i que, a més, tenen lloc "inclús els dissabtes". En nota de premsa, els veïns demanen que els treballs esfacinrespectant la normativa municipal i que es prenguin mesures per mitigar l'impacte negatiu del soroll de les obres. Els afectats asseguren que el soroll de les màquines i els camions "ens desperten al matí i ens impedeix descansar amb normalitat": "En alguns casos, el soroll és tan fort que dificulta la comunicació i la concentració", manifesten.

A més, apunten que les obres de construcció del nou parc també estan provocant alteracionspeatonalsa la zona que són "totalment visibles a l'inici i la finalització de l'horari escolar", "posant en risc infants i adolescents quan tornen de l'escola i l'institut". Els veïns lamenten que han detravessarper zones "que no estan habilitades", suposant un risc per la seva integritat física, ja que els accessos a les voreres i les zones de pas han estat "reduïts o bloquejats", segons afegeixen.

Els veïns recorden que la normativa municipal d'Encamp estableix que les obres no poden començar abans de les vuit del matí i que, tot i això, la constructoraProgecles inicia a les 7 del matí. Amb tot, recalquen que les queixes han estat comunicades amb anterioritat a la constructora i a les autoritats pertinents "sense que hi hagin posat remei".

tracking