Equipaments

Encamp construirà un centre de dia per a la gent gran

La inversió serà de 3,2 milions d’euros i el comú preveu adjudicar les obres al següent mandat

Projecte del nou espai per a la gent gran a EncampG.D

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Encamp ha presentat aquest matí el projecte per habilitar un nou centre de dia a la parròquia amb la construcció d'un edifici de tres plantes i l'ampliació de l'espai del Cafè del Poble, que serveix actualment com a casal per a la gent gran. El comú estima que les obres tindran una inversió d'uns 3,2 milions d'euros i que estaran enllestidesa mitjan 2025, amb una durada dels treballs d'uns18mesos. La cònsol major, Laura Mas, ha explicat que el concurs per a l'adjudicació dels treballs es farà en el següent mandat.

L'espai conservarà el servei de menjador social i les activitats de lleure i bar i el nou immoble triplicarà la superfície actual, passant dels 500 metres quadrats als 1.600. La nova instal·lació disposarà de tres plantes amb novetats com l'assistència mèdica i serveis com la fisioteràpia o lagimnàstica. S'ubicarà a la plaça delsArínsols, on se situa la casa comuna, ocupant un terreny comunal que està darrere del casal,a hores d'arabuit.

Segons ha explicat Laura Masla voluntat és concentrar totes les activitats per a la gent gran en un únic espai, alhora que s'amplia la capacitat per acollir els avis, que fins ara són prop dels 20 diaris.

tracking