El comú destinarà 3,2 milions a la construcció d'un centre de dia

El concurs per a l’adjudicació de les obres es farà durant el mandat vinent

'Mockup' del projecte.COMÚ D'ENCAMP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El comú d’Encamp va presentar ahir el projecte del nou espai per a la gent granque inclourà un centre dia, noves aules per al lleure i una zona de treball per al departament d’Afers Socials. Està previst que el projecte tingui un cost aproximat de 3,2 milions d’euros i les obres una durada de 18 mesos. Tot i això, el concurs per a l’adjudicació dels treballs es farà en els propers mesos i, per tant, la decisió quedarà a les mans del mandat vinent.

La nova instal·lació preveu una remodelació del cafè del poble, l’actual espai que serveix com a casal, i la construcció d’un edifici de tres plantes situat en un terreny comunal adjacent a l’actual i que triplicarà la superfície, dels 500 metres quadrats als 1.600. L’espai conservarà les dues plantes del casal, el servei de menjador social i el bar, i introduirà com a novetat cinc noves aules per a l’oci, una sala polivalent, una sala de gimnàs, banys adaptats amb dutxes, una bugaderia i una terrassa al terrat de l’immoble, a banda de contractar efectius per a l’assistència mèdica i per a serveis com la fisioteràpia.

La cònsol major, Laura Mas,va explicar que l’objectiu és dotar la parròquia d’un centre de dia, ja que encara no existeix, i evitar que els residents es traslladin a d’altres centres, alhora que es concentren totes les activitats en una única instal·lació i s’amplia la capacitat d’aforament. Tot i no aclarir fins a quants usuaris podrà rebre la nova instal·lació, la mandatària comunal va destacar que es vol fer un espai “més acollidor i que respongui a les necessitats actuals de la gent gran”.

tracking