tradicions

Escaldes acollirà més de 20 activitats nadalenques

La parròquia inicia la temporada a partir del 24 de novembre

Quim Dolsa, cònsol menor, i Valentí Closa, conseller de vida cultural i aparcaments, anuncien les activitats nadalenques programades per a aquest hivernComú Escaldes-Engordany

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El comú d'Escaldes-Engordany ha presentat avui les activitats que es desenvoluparan a la parròquia per les festes de Nadal. Escaldess'endinsaa partir de les 18 hores d'aquest divendres 24 de novembre dins un 'Nadal Rocambolesc' on tindran lloc diferents accions, entre elles, l'encesa de llums de Nadal que marcarà l'inici del cicle festiu. En totals'organitzen24 activitats per a totselspúblics i la majoria d'elles gratuïtes.

La sala Prat del Roure acollirà un homenatge al rei del blues amb el concert de B.BKingSpititual, a càrrec del Chicago MasChoir,la Nitde Gòspel serà dissabte 2 de desembre a les 21.30 hores. Les entrades per assistir al concert es podran adquirir a través del web del comú a un preu de 10 euros.

D'altrabandadurant el 22 i 23 de desembre la sala Prat del Roure acollirà també el Pessebre Vivent quedespésd'una aturada de4anys torna amb un format que compta amb audiovisual. Aquest any s'ha apostat per representar un pessebre de pessebres que recuperarà algunes de les escenes més icòniques de la seva història. Les entrades s'hauran de comprar també per la web del comú a un preu de 3 euros.

D'altra banda, el Parc de la Mola acollirà cada dia a partir de l'1 fins al 10 de desembre de música en directe des de les 18 hores. Grups musicals del Principat comSweetVictori, DuetSax,TheRoyalFive,JonainaSalvador iSergioVicentei Cor de Rock entre altres, actuaran dins els Sabors d'Advent on també es comptarà les paradetes de menjar d'hivern i d'objectes de regal i decoració de Nadal. El mercat estarà obert cada dia de les 17 a les 20 hores.

tracking